Weerbericht:
Toenemende bewolking en geleidelijk enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd

Toegevoegd: 10-08-2020, 15.45 uur
Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RITTHEM - Agenten van de Politie Zeeland-West-Brabant hebben rond middernacht bij Ritthem het rijbewijs van een automobilist ingevorderd die maximum snelheid met 74 kilometer per uur had overschreden.


Agenten zagen de man rond middernacht met hoge snelheid over de Sloeweg Noord rijden, een weg waar een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur is toegestaan. De automobilist, een 54-jarige man uit Heinkenszand, bleek deze snelheid ruim te overschrijden. Na de aftrek van de wettelijke correctie bleek de man 74 kilometer per uur te hard te rijden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Biggetje (12-8-2020 om 08:06)
Hee stelletje azijnzeikers . Aktijd commentaar op de politie. Zijn ze inGoes dan moeten ze in Terneuzen zijn. Zijn aan het controleren op hardrijders dan moeten ze scooterdieven vangen. Wanneer doen ze goed? Ze kunnen maar op 1 plek tegelijk zijn en kiezen nu eenmaal voor bepaalde prioriteiten.
Loes (11-8-2020 om 16:10)
Dan ben je een grote idioot....gisteren in souburg vlissingse straat een racer op me af dood eng, ik was op mij fiets. Knetter gestoord ben je, een amateur ben je dan. Maar goed, julie vinden het normaal.
Terneuzenaar (11-8-2020 om 14:45)
Dat formule 1 gebeuren met Max Verstappen moet ook maar eens van tv worden gehaald. Teveel mensen denken de MAX te zijn blijkbaar. Begrens de vermogende auto’s ook maar op 130km. Dan hebben de mensen die eens lekker door trappen ook hun plezier niet meer. Let wel; verantwoord harder rijden kan, mits je daarbij geen gevaar vormt voor andere weggebruikers, dat is mijn mening. Wat een azijnzeikers
een gast (11-8-2020 om 10:13)
Peter ,jij zal wel gelijk hebben, maar als je om welk tijdstip dan ook onderweg ben en zo iemand vergeet om goed rechts te blijven rijden en het word dan je tegen ligger, dan is de ellende niet te over zien. En dat is volgens mij een hele goede reden om zo iemand van de weg te halen ook midden in de nacht .En dan is het ook niet nodig dat deze [ volgens jou HELDEN ] bij iemand moet gaan vertellen dat een familielid niet meer thuis komt.
Peter (11-8-2020 om 04:55)
Willem, ik kom uit een familie waarvan niemand om middernacht op een snelweg gaat lopen; zo dom zijn wij niet, dus wij worden ook niet doodgereden; survival of the fittest!
Hoeke (10-8-2020 om 22:11)
Dan mogen ze de weg tussen Vlissingen en Middelburg ook wel eens controles uitvooeten zekers bij motorrijders dat gejank vanaf vrijdag rond 15:00 tot zondag nacht niks anders dan gejank en dat blijft niet bij 80km maar meer volle bak gas er op.