Weerbericht:
Bewolkt, vooral vanmiddag af en toe regen. Morgen later op de dag veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd

Toegevoegd: 10-08-2020, 15.45 uur
Man rijdt 74 kilometer per uur te hard, rijbewijs ingevorderd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

RITTHEM - Agenten van de Politie Zeeland-West-Brabant hebben rond middernacht bij Ritthem het rijbewijs van een automobilist ingevorderd die maximum snelheid met 74 kilometer per uur had overschreden.


Agenten zagen de man rond middernacht met hoge snelheid over de Sloeweg Noord rijden, een weg waar een maximumsnelheid van 100 kilometer per uur is toegestaan. De automobilist, een 54-jarige man uit Heinkenszand, bleek deze snelheid ruim te overschrijden. Na de aftrek van de wettelijke correctie bleek de man 74 kilometer per uur te hard te rijden. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (10-8-2020 om 18:05)
En terecht racen doe je maar op het circuit en niet met 154 km per uur op een 80 km weg. Voor het zelfde geld rijd er een andere auto voor je en rijd je die mensen morsdood.
Quest (10-8-2020 om 17:59)
Beste RB, als je politie nodig hebt zijn ze er niet of komen ze niet. Zo is er bij mij een keer ingebroken en er kwam niemand omdat er geen mensen beschikbaar waren. Met alle respect, ze hebben wel tijd om midden in de nacht op snelheid te controleren. Dus ik geef Peter wel een beetje (niet helemaal) gelijk. Als ik 1km te snel rij weten ze jou en mij ook te vinden. Kortom geld is belangrijker dan criminaliteit. En ja agenten hebben nog steeds een binnen quotum. En dat moeten ze ook halen.
Hanneke (10-8-2020 om 17:55)
Dat vind ik dus ook: dag en tijd maken niks uit, te hard is te hard, gewoon bekeuren zo iemand
RB (10-8-2020 om 17:21)
Was dat nou voor onzin Peter, 1) wees blij dater snachts nog politie op de weg is en 2) deze man reed veel te hard.
Peter (10-8-2020 om 16:08)
Zozo om middernacht nog wel, als er vrijwel niemand op de weg is. Wat een helden deze agenten!