Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer schietpartij had relatie met verdachte

Toegevoegd: 27-08-2020, 12.17 uur
Al snel kon op straat een man als verdachte worden opgepakt.
Al snel kon op straat een man als verdachte worden opgepakt.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De vrouw die gisteren in Middelburg zwaargewond raakte bij een schietpartij had een relatie met de aanhouden man. Dat meldt de politie.


Rond 18.20 uur werd er melding gemaakt van het schietincident in de woning aan de Burggang. Direct werden diverse politie-eenheden, twee ambulancesteams en een traumahelikopter opgeroepen. Agenten wisten al snel een mannelijke verdachte aan te houden. Deze 26-jarige man uit Domburg werd op straat geboeid en vervolgens meegenomen in een politieauto.

Het slachtoffer lag op de eerste etage van een woning. Deze 21-jarige Middelburgse werd met behulp van een ladderwagen van de brandweer uit de woning gehaald. Vervolgens werd ze per ambulance naar de Markt gebracht alwaar een traumahelikopter gereed stond om haar naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam te vervoeren.

Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, is volgens de politie nog onduidelijk. De technische recherche heeft onderzoek gedaan in de woning aan de Burggang. De politie meldt dat ook het huis van de verdachte is doorzocht. De man is in verband met onderzoek ingesloten. Hij zit in zogeheten beperkingen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (28-8-2020 om 07:23)
Wat een zielige persoon van 26 jaar om op die manier een meisje van 21 jaar waar problemen waren ontstaan om dan je geweer te gebruiken en het slachtoffer zwaar te verwonden, laten we hopen dat het meisje mag genezen van der verwondingen en geef hem maar 26 jaar gevangenis straf.
Grote Smurf (27-8-2020 om 19:51)
Zoals ik al eerder zei, waarschijnlijk een relatie waarbij de vrouw het uitmaakt en bij psychopaten (anti-sociale persoonlijkheidsstoornis) kun je dit niet zomaar doen. Het kan wel maar dan op een manier waarop de misbruiker het niet door heeft. Bijvoorbeeld door snel onder te duiken of de gray rock techniek toe te passen zodat hij zich niet langer met jouw frustraties kan voeden. Geen macht meer over je heeft. Er zijn zoveel slachtoffers te betreuren hierdoor omdat er geen bekendheid aan wordt gegeven maar mishandeling komt gigantisch vaak voor bij deze stoornis en soms met dodelijke afloop. Vaak lees je dan over een heel gezin met kinderen wat dood in huis wordt aangetroffen. Hopelijk overleeft deze vrouw het en houdt ze er niks aan over
Cookie-instellingen beheren