Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd

Toegevoegd: 04-09-2020, 09.46 uur
55 Bekeuringen in Goes in drie uur tijd
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In drie uur tijd hebben politieagenten in opleiding gisteren in Goes maar liefst 55 bekeuringen uitgedeeld. De agenten controleerden het verkeer in de aanloop naar hun examen.


De meeste uitgedeelde boetes waren voor het vasthouden van een mobiel elektronisch apparaat tijdens het rijden: 38 in totaal. Verder werden 12 bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een autogordel. Ook bleek lading niet (deugdelijk) bevestigd te zijn en had een voertuig te gladde banden.

Eén persoon kon geen rijbewijs tonen en één van de gecontroleerde personen bleek niet eens een rijbewijs te hebben. Verder werd ook nog iemand beboet voor het dumpen van afval op straat.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meedenker (4-9-2020 om 15:23)
Prima: Dit zou vaker moeten plaats vinden, het komt vaak voor dan rijd ik achter een voorganger en kom je tot de conclusie dat deze overal mee bezig is behalve autorijden/ opletten, ook controle op rijbewijs en andere zaken zijn blijkbaar ook noodzakelijk de negatieve kritiek hierop vindt ik niet rechtvaardig.
pippa (4-9-2020 om 14:23)
Fantastisch gedaan! Daar kunnen ze op het bureau nog wat van leren!!! gr van Pippa
Ger (4-9-2020 om 14:06)
Wat een kinderachtige reacties weer hier.ja deze agenten in spé mogen bekeuren. En ja, mobieltjes op de fiets zijn levensgevaarlijk, ook het vuil dumpen is een hoge boete waard. Al deze terechte bekeuringen maken het veiliger op straat voor de andere weggebruikers en ook nog leefbaarder. Er staan genoeg afvalbakken. Die boetes mogen ze van mij extra verhogen en ook intensiever opsporen. Prima opbrengst zeg ik.
lhj kaiser (4-9-2020 om 12:08)
zo zie je maar dat wanneer de gewone politie ook zo zou optreden,er genoeg boetes uitgedeeld kunnen worden, alleen maar goed voor de veiligheid
Konijn 1138 (4-9-2020 om 10:50)
Elke 3,27 minuut een bekeuring....leuk dat de studentjes moeten oefenen maar ik denk niet dat de burger zit te wachten om als examenwerkstuk behandeld te worden. Goed, de bekeuringen zullen wel terecht zijn maar de openbare weg en de burgers zijn geen verlengstuk van een opleiding of zo ? Het zou beter zijn om in deze tijden dat gedrag van de politie toch al zo ter discussie staat zich ver van dit soort onpopulaire actis te houden, alleen maar omdat ze zelf wat willen behalen, en duidelijk niet omdat er een veligheids of verkeersprobleem is. althans naar mijn mening is dat gewoon egoistische zelfzucht en de burger een testkonijn voor hun doelen. Ondertussen houd niemand zich aan de coronaverkeersregels in de binnenstad.
Achiel van 't Hof (4-9-2020 om 10:42)
Applaus, als je ziet hoeveel mensen nog steeds met hun telefoon bezig zijn onder het rijden. Meer controle hierop i.p.v. snelheid.
Cookie-instellingen beheren