Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist 4,5 jaar voor overval snackbar

Toegevoegd: 08-10-2020, 22.25 uur
De verdachte werd kort na de overval in het riet aangetroffen.
De verdachte werd kort na de overval in het riet aangetroffen.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Goesenaar J. W. (19), die heeft bekend op 8 juli in Middelburg een frietzaak te hebben overvallen, moet 4,5 jaar de cel in. Dat vindt althans officier van justitie Linda van den Oever.


De Goesenaar had na familiebezoek wat rondgelopen en bij de snackbar aan de Johan van Reigersbergstraat besloot hij in een impuls die zaak te overvallen. Met een geladen vuurwapen stapte hij binnen, eiste geld en ging er vervolgens vandoor met 600 euro. Kot daarna werd hij in het riet langs de waterkant bij het Meiveld ontdekt en vervolgens werd hij achter slot en grendel gezet.

Volgens deskundigen is W. zwakbegaafd en trekt hij naar verkeerde vrienden. W. is overigens al eerder veroordeeld voor vermogensdelicten. Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (9-10-2020 om 08:13)
Zwakbegaafd, trekt naar slechte vrienden..... En???? Mooie straf voor deze idioot.
Cookie-instellingen beheren