Weerbericht:
Eerst nog buien, later droger. Overdag wisselend bewolkt en een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zonder rijbewijs ramt bijna gevel woning

Toegevoegd: 19-11-2020, 13.02 uur
Man zonder rijbewijs ramt bijna gevel woning
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Een man zonder rijbewijs heeft woensdagavond bijna de gevel van een woning in Terneuzen geramd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Handhavers van de gemeente Terneuzen zagen het bijna-ongeluk in de De Jongestraat gebeuren en waarschuwden de politie. De opgetrommelde agenten constateerden vervolgens dat de man geen rijbewijs had en dat het voertuig waarin hij reed niet verzekerd was. Hij is daarom meegenomen naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

De Terneuzenaar kan volgens de politie een proces-verbaal tegemoetzien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (19-11-2020 om 20:28)
Wat een onzin van JFK, bij materiele schade toch nog slachtoffers gaan zoeken, u bent niet goed! Wat een rechter zou u zijn zeg, totaal van de pot gerukt.
Wim (19-11-2020 om 19:29)
Hoe durf je te rijden in een auto die niet verzekerd is en zonder rijbewijs kerel wat staat er op je spaarrekening en wat zal dit niet gaan kosten liefst zoveel mogelijk om zo iets nooit meer te doen
JWZ (19-11-2020 om 17:14)
Inderdaad JFK is correct, dat zou betere aanpak zijn!
john (19-11-2020 om 16:49)
Hoeveel van die gasten rijden er hier rond zonder rijbewijs ,en onverzekerd ,je leest niks anders meer ,en wie gaat de schade aan dat huis betalen ,moeten er eerst doden vallen voor de politie hier iets aan gaat doen ?
JFK (19-11-2020 om 15:01)
een voertuig is een "lethal weapon"m.a.w. dit is een aanslag op alle overige verkeersdeelnemenrs. Bestraffen we dat met een boete van eur 35,= ? Wat dacht je van 6 maanden0 zitten. Veel harder aanpakken dat volk!
JTG (19-11-2020 om 13:46)
Ezel stoot zich drie X aan dezelfde steen tog?!! Boete versturen heeft geen zin bij dit soort mensen kunnen dat toch niet betalen dus dat... is Kansloos!!! Beter ff naar gevangenis daar knappen ze meestal wel van op en leren ze wellicht wel een X van hopelijk.
Cookie-instellingen beheren