Weerbericht:
Zaterdag overwegend droog en aan de noordkust veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Oliespoor op de Havenweg in Sint Annaland

Toegevoegd: 13-01-2007, 23.37 uur
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - Zaterdagmiddag is de blusgroep van Sint-Annaland rond kwart voor één gealarmeerd voor een wegdekreiniging.

Op de Havenweg in Sint-Annaland lag een flink oliespoor aan de zijkant van de weg. De brandweer heeft speciaal schoonmaakmiddel op het wegdek aangebracht.

Vervolgens werd het schoonmaakmiddel met bezems verspreid over het wegdek. Met behulp van een tractor is het wegdek vervolgens schoongemaakt.

Het klusje werd geklaard door het schoonspuiten van het wegdek door middel van een straal hoge druk. In totaal heeft het reinigen ongeveer een uur geduurd.

Het oliespoor werd vermoedelijk veroorzaakt door een lekkage in een tractor. De spuitgasten waren ter plaatse met de tankautospuit 4232 en het dienstvoertuig 4282.

Het ging om de derde melding van dit jaar voor de brandweer van Sint Annaland.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren