Weerbericht:
Bewolkt, perioden met regen. Overdag zonnige perioden. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij aanrijding Sloeweg Noord Ritthem

Toegevoegd: 15-01-2007, 10.44 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

RITTHEM - Bij een aanrijding op de Sloeweg-Noord (N254) in Ritthem is maandagochtend een 55-jarige man uit Vlissingen om het leven gekomen.

Rond half negen ontdekte een passerende trucker dat er een personenauto op zijn kop lag in de diepe sloot naast de rijbaan. Direct werden de brandweer, de ambulancedienst, een berger en de politie met spoed ter plaatse gestuurd.

Toen de hulpverleners ter plaatse kwamen, bleek er nog één persoon in de auto te zitten. Het slachtoffer was toen al overleden. In eerste instantie ging men er van uit dat er wellicht nog meer personen in het water zouden liggen, maar een zoekactie leverde niets op.

De auto is geborgen. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse heeft ter plaatse onderzoek verricht naar de oorzaak van het ongeluk. Mogelijk heeft de auto al enige tijd in de sloot gelegen voordat deze werd opgemerkt.

Als gevolg van de aanrijding kwam er op de Sloeweg-Noord een file te staan.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren