Weerbericht:
Van het westen uit af en toe zon en geleidelijk afnemende wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Veel rook en schade na brand De Kruitmolen

Toegevoegd: 14-01-2007, 15.58 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een brand in bowling- en partycentrum De Kruitmolen in Mid-delburg heeft zondagmiddag voor veel rook en schade gezorgd.

De brand brak rond tien over twee uit in een afzuiginstallatie. Direct was er sprake van een forse rookontwikkeling die vanaf grote afstand te zien was. Ook waren er mensen aan het voetballen op het sportpark naast het pand.
De brand werd daardoor snel opgemerkt.

Evacuatie
Toen de brand uitbrak was in het bowlinggedeelte van het pand een wedstrijd bezig. Alle deelnemers, toeschouwers en organisatoren werden ontruimd. Eén persoon zou licht gewond zijn geraakt. De Stadsgewestelijke brandweer was snel ter plaatse en kon verdere uitbreiding voorkomen.

Na het blussen van de brand zijn spullen van de geëvacueerden uit het pand gehaald. Het ging om kleding en bowlingsets. Een medewerker van de Stich-ting Salvage is vervolgens ter plaatse gekomen om de schade te inventarise-ren. Vermoedelijk gaat de bowlingbaan morgen echter weer gewoon open.

Er werden ongeveer twintig brandweerlieden ingezet om de brand te bestrij-den. De brandweer was ter plaatse met twee blusvoertuigen en een ladder-wagen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren