Weerbericht:
Zonnige perioden en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Man opgepakt na achtervolging N57

Toegevoegd: 30-12-2020, 15.45 uur
Man opgepakt na achtervolging N57
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Na een achtervolging over de N57 heeft de politie vanmiddag in Vrouwenpolder een 25-jarige Rotterdammer aangehouden die reed zonder geldig rijbewijs.


Agenten zagen de man aan het begin van de middag vanuit Burgh-Haamstede een rotonde van de N57 oprijden. Ze gaven hem vervolgens een stopteken omdat bij hen bekend was dat de vermoedelijke bestuurder geen geldig rijbewijs meer had. De automobilist negeerde echter het stopteken en reed met hoge snelheid weg. Ook negeerde hij een rood verkeerslicht.

Bij Vrouwenpolder nam hij de parallelweg (Dorpsdijk) en sloeg hij via de Zoekweg af naar de Oranje Nassaulaan. Daar blokkeerde de politie echter de weg en kon de man worden aangehouden. Dat gebeurde rond 12.45 uur. De Rotterdammer zit nog vast voor verhoor.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren