Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

SAR-heli maakt proeflandingen bij ziekenhuizen

Toegevoegd: 23-01-2021, 16.23 uur
De helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
De helikopter bij het ziekenhuis in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Een Search And Rescue (SAR)-helikopter heeft zaterdag proeflandingen gemaakt bij de ziekenhuizen in Goes en Terneuzen. De brandweer stond stand-by.


De helikopter landde 's ochtends als eerste op de helihaven achter het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz) aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes. De brandweer werd rond 10.45 uur opgeroepen om stand-by te staan.

Nadat de helikopter weer was opgestegen bij het Adrz vloog deze door naar het ziekenhuis in Terneuzen. Ook hier stond de brandweer tijdens het landen en opstijgen stand-by.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (24-1-2021 om 08:03)
Waarom zo een klein landingsbaantje? Ruimte zat.Maak het dan groter!Of kost dat té veel? Voor brancard enz is dat veel makkelijker. Snelheid is belangrijk bij zwaar gewonde of zieke.
Cookie-instellingen beheren