Weerbericht:
Vanochtend vooral in het zuiden wat regen, vanmiddag af en toe zon en droog
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 48 km

Ontsnapte tbs’er opgepakt in Vlissingen

Toegevoegd: 30-01-2021, 18.21 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De tbs’er die niet was teruggekeerd van onbegeleid verlof uit de Eindhovense tbs-kliniek Woenselse Poort deze week is zaterdagmiddag opgepakt in een woning in Vlissingen. Een ondersteuningseenheid van de politie verrichtte de arrestatie.


Het politieteam spoedde zich in de middag richting Vlissingen om rond 17.20 uur aan het Van Houtenplein een inval te doen in de flatwoning. Hierbij werden twee mannen aangehouden en afgevoerd in onherkenbare auto’s.

Volgens het Openbaar Ministerie was één van de aangehouden mannen de vermiste tbs’er. De aanhoudingen zijn rustig verlopen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Redouane (2-2-2021 om 12:54)
Afschaffen het onbegeleid laten gaan van gedragsgestoorden. Beter voorkomen dan genezen. Achter slot en grendel en de enige buitenlucht die tbs'ers kunnen inademen is de binnenplaats van de tbs-kliniek.
Cookie-instellingen beheren