Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden na vechtpartij in supermarkt

Toegevoegd: 02-02-2021, 10.39 uur
Man aangehouden na vechtpartij in supermarkt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Een 58-jarige man is maandagmiddag aangehouden in Vlissingen voor een vechtpartij die eerder die middag plaatvond bij de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in de stad. De verdachte ging er na de vechtpartij vandoor, maar werd door de politie bij zijn woning aangehouden.


De politie kreeg rond 16.30 een melding dat twee mannen in de Vlissingse supermarkt met elkaar op de vuist gingen. De 58-jarige Vlissinger bleek later een 36-jarige plaatsgenoot aan te hebben gevallen en een klap te hebben gegeven. Na de vechtpartij was de dader weggelopen van de supermarkt. De politie kon hem echter later aanhouden bij zijn eigen woning.

De betrokken mannen zijn volgens de politie bekenden van elkaar. Wat de reden van de vechtpartij was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren