Weerbericht:
Enkele onweersbuien, vooral morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 46 km

Onderzoek na vondst dode in Aardenburg

Toegevoegd: 23-02-2021, 10.43 uur - Update: 23-02-2021, 18.55 uur
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - De politie doet onderzoek in Aardenburg nadat daar in een woning een overleden persoon is gevonden. Dat is zojuist bekendgemaakt.


Rond 10.00 uur werd een ambulanceteam naar de Tuimelsteenstraat in het dorp gestuurd maar of het gaat om hetzelfde incident, is niet duidelijk. Wat er precies is gebeurd en wie het slachtoffer is, wordt nog onderzocht. De politie kan op dit moment ook nog geen nadere details bekendmaken. 

Update
Aan het einde van de middag heeft de politie het onderzoek afgerond. Een woordvoerster laat weten dat het slachtoffer de bewoner is van de woning. Het gaat om een niet-natuurlijke dood en de politie sluit een misdrijf uit.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (23-2-2021 om 12:06)
Aardenburg komt wel in het nieuws de laatste tijd zeg!
Cookie-instellingen beheren