Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden en oosten ook zon. Morgen af en toe motregen
Verkeersinformatie:
39 files van totaal 136 km

Dode bij eenzijdig ongeluk in Clinge

Toegevoegd: 27-02-2021, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

CLINGE- Bij een ongeluk in Clinge is vanmorgen een 78-jarige man uit Hulst om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om een eenzijdig ongeval.


De hulpdiensten werden rond 07.30 uur opgeroepen naar de ’s-Gravenstraat waar zich ter hoogte van de Polenstraat een eenzijdig ongeluk had voorgedaan. De bestuurder botste tegen een lantaarnpaal en reed enkele paaltjes omver. De auto kwam uiteindelijk zwaar beschadigd tot stilstand.

De brandweer is ter plaatse gekomen om het slachtoffer te bevrijden. Ook twee ambulances verleenden eerste hulp, maar ondanks alle inspanningen overleed de man ter plekke. Door de politie is onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De weg was hiervoor afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (27-2-2021 om 19:38)
Wat een treurig ongeval bij deze wensen we de familie heel veel sterkte toe
marina de Groene (27-2-2021 om 10:07)
Sterkte aan familie en bekenden, hulpverlening en eventuele getuigen.
Cookie-instellingen beheren