Weerbericht:
Perioden met zon, vooral in de noordelijke helft van het land wolkenvelden
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 54 km

Politie neemt scooter 15-jarige jongen in beslag

Toegevoegd: 05-03-2021, 11.57 uur
Politie neemt scooter 15-jarige jongen in beslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft donderdag de scooter van een jongen in beslag genomen in Middelburg. De bestuurder was eerder al eens betrapt op het rijden zonder rijbewijs.


De politie zag de jongen op het Little Walterpad in de Middelburgse wijk Mortiere rijden waarna de agenten de bestuurder lieten stoppen. Het bleek dat hij nu voor de derde keer werd betrapt op het rijden zonder een rijbewijs. Eerder hadden agenten hem al gewaarschuwd dat zijn scooter in beslag genomen zou worden als hij nog eens de fout in zou gaan.

Voor de jongen betekent het nu drie keer is scheepsrecht en dus is zijn voertuig in beslag genomen. De officier van justitie beslist nu wat er met de scooter moet gaan gebeuren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Power Bottom (5-3-2021 om 22:11)
Vroeger had je er niet eens een rijbewijs voor nodig
denknamensen (5-3-2021 om 15:29)
De helden van de staat hebben weer een doorgewinterde crimineel weten te pakken! Ge-wel-dig werk, hier kan je mee thuis komen.
W. Huvers (5-3-2021 om 13:29)
waar zijn die ouders , voeding krijgen ze hopelijk wel , maar opvoeding ho maar
Cookie-instellingen beheren