Weerbericht:
Vandaag flink wat zon en droog. Zondag meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder Clinge raakt voor tweede keer rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 07-03-2021, 11.21 uur
Bestuurder Clinge raakt voor tweede keer rijbewijs kwijt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

CLINGE - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft zaterdagavond in Clinge het rijbewijs van een automobilist ingenomen. De man reed meer dan 50 kilometer per uur te hard in een straat waar de maximumsnelheid op 30 kilometer per uur ligt. Bij nadere controle bleek de man al eerder zijn rijbewijs te zijn kwijtgeraakt vanwege te hard rijden.


De 23-jarige chauffeur trok rond 19.45 uur met zijn rijgedrag de aandacht van de politie. Surveillerende agenten zagen dat hij in de Molenstraat 88 kilometer per uur reed. In die straat is de maximumsnelheid 30 kilometer per uur. Hierop besloot de politie om de man te laten stoppen.

Tegen hem is een proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is door de politie ingevorderd. In het rijbewijsregister zagen de agenten dat het niet de eerste keer is dat de bestuurder te hard reed. Hij had zijn papiertje nog maar net teruggekregen van de officier van justitie na een snelheidsovertreding in juli 2020.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sharamoharry (10-3-2021 om 00:02)
Rijontzegging van 5 jaar, cursus rijvaardigheid en wagen verbeurd verklaren. Deze mafkees leert het anders nooit.
AntiGSM (7-3-2021 om 18:38)
Waarom controleren ze daar wel op 30 in een woonwijk maar in Terneuzen hoef je er niet om te vragen om te controleren in je woonwijk (alleen wel in Othene). Hier is dus duidelijk sprake van iemand die niet bij z'n verstand is, als hij dat bij mij in de straat zou doen dan ging er een stoeptegel door z'n voorruit.
Biggetje (7-3-2021 om 18:36)
Deze man gaat het nooit leren dus rijbewijs voorgoed innemen. Die krijgt anders boete op boete die hij nooit betaald en blijft een gevaar voor andere weggebruikers
Kl (7-3-2021 om 18:16)
Dan ben je geestelijk, nog in ontwikkeling!!!!!!
Quasimoto (7-3-2021 om 14:39)
Hoeveel kansen krijgt hij nog om slachtoffers te maken?
Michel (7-3-2021 om 12:44)
Rijbewijs vernietigen, en zeker een rijverbod van 5 jaar opleggen.
Cookie-instellingen beheren