Weerbericht:
Af en toe regen, in de avond meest droog. Woensdag buien en veel wind
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Weer aanvaring schepen Schelde-Rijnkanaal

Toegevoegd: 16-03-2021, 22.53 uur
Weer aanvaring schepen Schelde-Rijnkanaal
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Bij een aanvaring op het Schelde-Rijnkanaal is dinsdag aan het einde van de ochtend ter hoogte van Rilland lichte schade ontstaan aan twee schepen.


Ter hoogte van de Oostelijke Schelderijnweg kwamen volgens de politie omstreeks 11.20 uur twee schepen met elkaar in botsing. Waardoor dat gebeurde, is niet duidelijk. Volgens de politie was er slechts sprake van lichte schade en zijn beide schepen doorgevaren nadat gegevens waren uitgewisseld. De politie is dan ook niet meer ter plekke gegaan.

Vorige week vond op het Schelde-Rijnkanaal ook al een aanvaring plaats. Toen kwamen in de nacht van maandag op dinsdag ook twee schepen met elkaar in botsing. Eén van de partijen reed vervolgens door zonder gegevens uit te wisselen. De politie maakte daarom proces-verbaal op.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren