Weerbericht:
In de zuidelijke helft vanavond regen, in het noorden droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie beëindigt straatfeest in IJzendijke

Toegevoegd: 19-03-2021, 21.10 uur
Politie beëindigt straatfeest in IJzendijke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - De Zeeuws-Vlaamse politie heeft vrijdagmiddag een straatfeest in IJzendijke beëindigd. Volgens de politie mocht het feest niet doorgaan omdat er sprake was van groepsvorming.


De agenten kwamen het feest in de middag en zagen dat de deelnemers onderling afstand hielden. Toch was de politie genoodzaakt om de bijeenkomst te beëindigen omdat er sprake was van groepsvorming. Dat is volgens de politie in de meeste gevallen nog niet toegestaan.

De agenten schrijven op hun Instagrampagina dat ze begrijpen dat de behoefte om de teugels los te laten er is. Maar ze geven ook aan dat de regels zich er op dit moment niet voor lenen. De politie raadt mensen bij twijfel aan om te overleggen met de gemeente om te kijken of er een tijdelijke ontheffing voor een evenement kan worden verleend.
 

Vragen over het Coronavirus?
Informatie hierover vind je op Thuisarts.nl. Heb je klachten die kunnen passen bij het nieuwe coronavirus? Maak dan een afspraak om je te laten testen. Dit kan via www.coronatest.nl of via het telefoonnummer 0800-1202. Veelgestelde vragen en antwoorden vind je bij het RIVM. Je kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.

In ons nieuwsdossier vind je al onze berichten over het Coronavirus (COVID-19) terug.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini de jonge (21-3-2021 om 20:56)
Bram tot je zelf Corona krijg dan piep je anders
Bram (21-3-2021 om 14:08)
Goed bezig, regels ok, maar als er onrechtmatige regels verzonnen worden door Pinocchio is het overtreden van deze regels de enige manier om dit te stoppen. Ik roep ook aan iedereen op te stoppen met deze achterlijke corona regels. Voor de mensen die denken dat dit discussies oplevert: ik krijg enkel positieve reacties. En ja ik houd mij niet aan corona maatregelen in geen enkele winkel en ook niet in het stembureau. En dat gaat goed en voelt nog beter.
Jody de boevere (20-3-2021 om 20:37)
Biezenstraat was het feesthe
Sjakie (20-3-2021 om 09:31)
Nederland gaat steeds meer op een politiestaat te lijken. De koek van de coronamaatregelen is op! Hoe sneller het ondemocratische bestuur van Nederland dat gaat beseffen, hoe rusiger het weer zal worden. Mensen zijn het zat!
Flip (20-3-2021 om 08:34)
Een feestje, niets gehoord of gemerkt welke straat is dat geweest?
D.MM Witte (20-3-2021 om 07:11)
Maar goed dat VVD , D66 en de rest van de ratten hun feestje hebben gevierd ,zonder gevaar en zonder enige regels of wetten .
Cookie-instellingen beheren