Weerbericht:
Brede opklaringen en droog. Morgen van het westen uit bewolking en een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Duo opgepakt na woninginbraak Axel

Toegevoegd: 02-05-2021, 09.58 uur
Duo opgepakt na woninginbraak Axel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

AXEL - In de Willem de Zwijgerlaan in Axel heeft de politie vannacht twee verdachten aangehouden van een inbraak in een woning aan de Johannes Vermeerstraat in die plaats.


De bewoners van een huis aan de Johannes Vermeerstraat ontdekten zondag rond 02.15 uur twee inbrekers in de keuken van hun woning. De inbrekers gingen er vervolgens vandoor via de achtertuin. De politie werd gebeld en aan de hand van het opgegeven signalement konden rond 03.00 uur in de Willem de Zwijgerlaan twee verdachten worden opgepakt.

De verdachten zijn inwoners uit Axel van 15 en 20 jaar oud. Zij zitten nog vast voor nader onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
cees (3-5-2021 om 22:16)
15 jaar?????????????????????????? Moet die geen pak rammel hebben? en op bed liggen? Ouders? Waar is de opvoeding? Gebruik je handen ook eens. Geen woorden maar daden! Opvoeden zoals vroeger!
Cookie-instellingen beheren