Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist celstraf voor mishandeling in Sint Jansteen

Toegevoegd: 12-05-2021, 13.56 uur
OM eist celstraf voor mishandeling in Sint Jansteen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 30-jarige R. van der P. uit Sint Jansteen heeft woensdag de officier van justitie een gevangenisstraf van veertig dagen waarvan 29 voorwaardelijk geëist. Van der P. wordt ervan verdacht 11 april vorig jaar in Sint Jansteen een bekende te hebben mishandeld door hem tot tweemaal toe in een wurggreep te houden.


Het slachtoffer bevond zich in de tuin van Van der P. en weigerde de tuin te verlaten. Van der P. probeerde hem weg te werken en kreeg een klap met een elektrische sigaren. In de brandgang zou Van der P. de man plotseling een in een wurggreep hebben gehouden.

Kort daarna, bij de auto van het slachtoffer gebeurde dat nog eens. Eenmaal in Hulst aangekomen viel het slachtoffer bij het uitstappen op de grond en verleende ambulancemedewerkers hulp. Van der P. werd kort daarna aangehouden. De uitspraak is over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jane (12-5-2021 om 20:41)
is dat nou nog straf ?
Cookie-instellingen beheren