Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden voor bedreigen vakantiegangers

Toegevoegd: 27-05-2021, 11.49 uur
Man aangehouden voor bedreigen vakantiegangers
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft woensdagavond in Burgh-Haamstede een man aangehouden die drie vakantiegangers met de dood heeft bedreigd. De man was mogelijk onder invloed.


De drie vakantiegangers besloten woensdagavond een wandeling te maken naar het strand in Burgh-Haamstede. Toen ze over de Kampweg liepen, zagen ze een man zitten op een bankje die op een rare, warrige manier begon te praten tegen de drie vrouwen. Hij liep ze achterna en zorgde ervoor dat het drietal zich niet op hun gemak voelden. Op een zeker moment bedreigde de man hen met de dood en had hij iets in zijn hand dat de vrouwen definieerden als een mes.

De vakantiegangers zijn snel doorgelopen en belden op hun vakantieadres de politie. Ze gaven het signalement van de bedreiger door. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar een man aan die aan het signalement voldeed. Omdat het drietal aangifte wilde doen is de man aangehouden. Het betrof een 63-jarige inwoner van Burgh-Haamstede, mogelijk was hij onder invloed. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex en zit daar nu nog vast. De man had bij de aanhouding een mesje bij zich dat in beslag is genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (28-5-2021 om 07:24)
Ben je daar voor nu 63 jaar geworden man je moest je eigen schamen om zo meegenomen worden door politie gezien je uitlatingen tegen de dames
Cookie-instellingen beheren