Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Automobilist bekeurd voor rijden over vluchtstrook

Toegevoegd: 17-06-2021, 19.21 uur
Automobilist bekeurd voor rijden over vluchtstrook
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Agenten van de verkeerspolitie hebben vanmiddag bij Middelburg een automobilist aan de kant gezet die meerdere overtredingen had begaan.


De bestuurder van de bestelbus reed 30 km/u te hard en reed over de vluchtstrook. Ook bleef de man volgens de politie onnodig links rijden.

Voor alle feiten is een proces-verbaal opgemaakt. Ook wordt er een melding gemaakt bij het CBR over het rijgedrag van de bestuurder.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Klaar (18-6-2021 om 19:48)
@mijnmening, relax.........
Mijn mening (17-6-2021 om 22:03)
Ergens snap ik die man wel. Als je ziet hoeveel mensen met 101 km per uur inhalen dan zou je zelf ook bijna rechts inhalen. Neemt natuurlijk niet weg dat hij fout zit. Ik leerde bij mijn rijlessen dat je bij inhalen gas geeft en als je er voorbij bent gas terugnemen.
Cookie-instellingen beheren