Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft messen aan bij conflict jongeren

Toegevoegd: 02-08-2021, 10.02 uur
De aangetroffen messen.
De aangetroffen messen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondag na een melding van een conflict tussen enkele jongeren drie messen in beslag genomen.


De politie kreeg zondag meerdere meldingen van ruzies tussen jongeren. Bij één van de conflicten trof de politie bij betrokkenen messen aan. Op een foto van de politie is te zien dat het gaat om twee aardappelschilmesjes en een wat groter keukenmes.

De messen zijn door de politie in beslag genomen. De betrokken jongeren zijn door agenten thuisgebracht bij hun ouders. De politie roept jongeren op om messen thuis te laten. "Je hebt er niets aan, je wordt er niet stoerder van", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JeVader (6-8-2021 om 03:18)
Tja als je de kont kust van Amerika op elk front ga je er op een duur op lijken he. Maarja als je een van deze kereltjes bent : Hahahahahahahahahhaaha , nee maar echt hahahahahahahahaha. (Meer woorden zijn ze niet waard) Voor hun ouders : Of je nou Nederlands bent of van Antartica : Graag even lekker oprotten, bedankt.
Paul (3-8-2021 om 19:46)
Echt kerel gebruikt vuist geen wapen. Maar dit is wel mooie reclame om jongeren bewust maken
Ineke Sander (3-8-2021 om 16:26)
Ja Goesenaar in jullie tijd. Maar nu is het een leventje of gsmmetje pik. Dus geen onschuldige spelletjes
Goesenaar (3-8-2021 om 10:02)
@marcel de Bruijn inderdaad en daar deden we landje prik mee of maakten we punten aan pijlen.
Ineke Sander (3-8-2021 om 08:26)
@Narcel de Bruijn. En dat vond je normaal. Ben jij zo,n ouder waar het kind ook met een mes in de rondte loopt te steken? Stiletto's, vlindernesseb of aardappelschiilmesje, het zijn wapens. DUS NIET NORMAAL
Marcel de Bruijn (2-8-2021 om 18:16)
Iedereen roomser dan de paus? In mijn tijd liepen we met stiletto's en vlindermessen.
Cookie-instellingen beheren