Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie treft messen aan bij conflict jongeren

Toegevoegd: 02-08-2021, 10.02 uur
De aangetroffen messen.
De aangetroffen messen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Walcherse politie heeft zondag na een melding van een conflict tussen enkele jongeren drie messen in beslag genomen.


De politie kreeg zondag meerdere meldingen van ruzies tussen jongeren. Bij één van de conflicten trof de politie bij betrokkenen messen aan. Op een foto van de politie is te zien dat het gaat om twee aardappelschilmesjes en een wat groter keukenmes.

De messen zijn door de politie in beslag genomen. De betrokken jongeren zijn door agenten thuisgebracht bij hun ouders. De politie roept jongeren op om messen thuis te laten. "Je hebt er niets aan, je wordt er niet stoerder van", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-8-2021 om 17:07)
Ik vraag mijn af waar de ouders zijn geweest tijdens de opvoeding of hebben deze ook geen normen en waarden geleerd . Het spreekwoord is meestal HOE DE OUDERE ZONGEN ZO PIEPEN DE JONGEREN
bram goeree (2-8-2021 om 13:40)
ach het is toch ''normaal'' vandaag om als snotneus met een mes over straat te lopen lijkt het wel .waar is hun opvoeding .of hebben de ouders er geen tijd voor
Koos P. (2-8-2021 om 12:45)
Deze jongens willen graag stage lopen in de keuken als aardappelschillers?
Grote Smurf (2-8-2021 om 12:15)
Goed gezegd van de politie, je wordt er idd niet stoerder van. Sterker nog, je loopt risico op een strafblad en bij een uit de handgelopen ruzie dat je dan voor jaren in de cel beland. Gewoon weglopen bij een conflict is het beste of als het kan met woorden oplossen. Maar ja, narcisten he, die moeten altijd winnen dus die zijn hier weer te dom voor en nemen toch wapens mee. Hopelijk worden ze nog eens slim.
Loes (2-8-2021 om 11:21)
Maakt dat de jeugd wijs zonder mes op zak stoerder is...een mes op zak lijkt wel een teken van onzekerheid..en niet wetend hoe anders...alstublieft nog strenger optreden....want het is een trend met mes op zak te lopen en waar en hoe ze er bij komen is een vraag. Teveel games of onrealistisch video.s clips kijken....hebben ze geen ballen aan hun armen.
Cookie-instellingen beheren