Weerbericht:
Geleidelijk meer bewolking, vanavond en morgen af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto en caravan geschaard bij Dampoortaquaduct

Toegevoegd: 06-08-2021, 14.03 uur - Update: 06-08-2021, 14.30 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het Dampoortaquaduct (N57) onder het Kanaal door Walcheren in Middelburg is vanmiddag gestremd geweest vanwege een ongeval waarbij een auto en caravan zijn geschaard.


Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur net voor de tunnelbuis richting de gemeente Veere, aan de zijde van de A58. Bij de politie werd het ongeval gemeld als zijnde (mogelijk) met letsel maar geen van de betrokkenen raakte gewond. Ook andere weggebruikers bleven ongedeerd.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de voertuigen weer terug op de wielen gezet. Vanuit de richting van Serooskerke (W) was het aquaduct wel open maar de weg was in de richting van de gemeente Veere tot even na 14.00 uur afgesloten. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (7-8-2021 om 10:27)
Er zit al een tijdje een knik in de weg als je naar beneden rijd op de baan richting Vlissingen/Goes. Dit overkomt vaak aanhangers en campers, dit is bekend bij weg verkeer en de gemeente.
Ja-Ja (7-8-2021 om 09:08)
Aanhanger,caravan enz.moet je trekkend rijden met gepaste snelheid. Ga je te snel vanaf tunnel,heuvel en rem je te hard dan duwt de aanhanger,caravan de auto opzij. Afstandhouden en rustig remmen.
timsalabim (7-8-2021 om 08:50)
Beste reaguurders, men hoeft echt niet te gissen naar de oorzaak of suggesties te doen van "hoe het beter kan", dit is nou EEN KEER gebeurd op deze plek, en guess what? Er hangen daar camera's..... wow! Wij kunnen dus terug zien hoe dit kon gebeuren; fantastisch toch? De tijd dat dit soort dingen bekopstoofd werden bij de dorpspomp door een paar dorpsouderen is allang voorbij Stop gewoon met dat continuee gegis en dat betweterige commentaar, is het onrespectvol naar de hulpdiensten, betrokkenen en slachtoffers. Alsof een stel toetsenbord ridders vanachter hun computertje aan de hand van een paar foto's eens even zullen gaan vertellen hoe de vork in de steel zit.
AntiGSM (7-8-2021 om 00:32)
Levensgevaarlijk die ondingen op de weg, snap ook niet dat dit nog kan in deze tijd. Hinderen tot en met de doorstroming van het verkeer, worden zeer regelmatig bij controles betrapt op uitgedroogde en daardoor levensgevaarlijke banden en vaak ontbreken compleet de stuurmanskunsten om zo'n ding op de weg te houden. Dan plakken ze er op de achterkant nog eens een batterij met fietsen op die soms ieder moment op de weg kunnen storten....zo snel mogelijk voorbij die zooi!
WeetAllesBeter (6-8-2021 om 21:58)
Betweters overal. Niemand kan aan de hand van foto's zeggen wat er gebeurd is. Loes... een cursus Nederlands misschien?
Loes (6-8-2021 om 17:40)
Men vraagt zich af hoe het kan? Er is niet voor niets een snelheid regel ook al is die te zwaar beladen...en vetrek als het voertuig in orde is. Die 3 punten gaat het goed behalve als je klapband hebt mits je banden hebt nagekeken want zonder profiel en droge banden door te lang stil gestaan is ook niet goed. Maar goed wie ben men wil het toch niet gekoben
Cookie-instellingen beheren