Weerbericht:
Dinsdag eerst grijs en nevelig, later in het zuiden af en toe zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Dader ontvoering Vogelwaarde aangehouden

Toegevoegd: 04-03-2007, 18.05 uur
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - De politie heeft zondagochtend de dader aangehouden van de ontvoering die vrijdagavond plaatsvond in Vogelwaarde.


De dader, een 46-jarige man uit Terneuzen, heeft tijdens het eerste verhoor bekend dat hij het 6-jarige meisje vrijdag rond vijf uur heeft meegenomen vanaf de Populierenstraat in het dorp. Het meisje werd ongeveer vijftig minuten later teruggevonden bij een camping in Ossenisse.

De man kon aangehouden worden na tips van getuigen. Zij konden de politie een goed signalement van de man en zijn auto geven. Na de aanhouding is de auto van de man in beslag genomen. Het voertuig wordt nog onderzocht op bewijsmateriaal.

Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Het meisje zal deze week worden verhoord in de speciale kinderstudio van de politie in Eindhoven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750