Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 18 km

Onderzoek moord Vlissingen nog in volle gang

Toegevoegd: 17-09-2021, 14.55 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is het onderzoek naar het gewelddadige overlijden van een man aldaar nog altijd in volle gang. Bij het onderzoek is inmiddels ook een speurhond ingezet.


De politie kreeg rond 06.50 uur een melding dat er iemand levenloos in een brandgang tussen de President Rooseveltlaan, de Adriaen van de Vennestraat en de Ambrosius Bosschaertstraat lag. Naast de politie werden ook de ambulancedienst en een traumateam opgeroepen maar de hulpverleners bleken niets meer voor de persoon te kunnen doen.

De politie is een groot onderzoek gestart en heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gevormd. Het sporenonderzoek ter plekke richt zich met name op de brandgang. Ook stukken van de nabij gelegen woonerven en brandgangen zijn door de politie afgezet met linten. Er zijn ook zwarte schermen geplaatst.

Met behulp van een speciale 3D-laserscanner is het gebied door de Forensische Opsporing (FO) in kaart gebracht. In de brandgangen zijn verschillende pilonen gezet met daarbij bordjes tot en met het cijfer vijf. Een speurhond heeft inmiddels ook in de omgeving gezocht naar sporen. Agenten hebben buurtonderzoek gedaan.

Voorlopig gaat het onderzoek ter plekke nog wel even door en zijn sommige straten dus nog afgezet. Wie het slachtoffer is en hoe hij precies om het leven is gekomen, heeft de politie overigens nog niet bekendgemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-9-2021 om 20:03)
Heftig.... Sterkte voor de nabestaanden... Als men die kan opsporen...
Cookie-instellingen beheren