Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag later regen en (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie: Dode Vlissingen is 23-jarige man

Toegevoegd: 17-09-2021, 16.45 uur
De hele dag wordt al onderzoek gedaan rond de brandgang.
De hele dag wordt al onderzoek gedaan rond de brandgang.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De man die vanochtend dood werd aangetroffen in een brandgang in Vlissingen is een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De politie kreeg rond 06.50 uur een melding dat er iemand levenloos in een brandgang tussen de President Rooseveltlaan, de Adriaen van de Vennestraat en de Ambrosius Bosschaertstraat lag. Naast de politie werden ook de ambulancedienst en een traumateam opgeroepen maar de hulpverleners bleken niets meer voor de persoon te kunnen doen.

Al snel na de vondst meldde de politie dat er vermoedelijk sprake was van een misdrijf. Er werd een groot onderzoek opgestart en de politie vormde een Team Grootschalige Opsporing (TGO). De politie heeft nog geen details gedeeld over hoe de man precies om het leven is gekomen. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arno (21-9-2021 om 22:22)
Em wat ben jij bekrompen….het is wel duidelijk dat je weinig hebt meegemaakt in je leventje. Ik hoop dat je weinig tot geen tegenslag krijgt in de toekomst, want je kan onder vele omstandigheden dakloos raken. Niemand verdient de dood en ook hij heeft ouders.
Jtg (18-9-2021 om 20:01)
Inderdaad, sterkte voor de nabestaande gewenst vd 23e jarige rip!
Franky (18-9-2021 om 11:55)
Het bericht van EM hoeft voor mij niet verwijderd te worden, ik hoop op z'n minst dat ie van deze feedback wat leert. ZVW (zonder vaste verblijfplaats) zegt overigens niets of iemand dakloos is maar dat terzijde. Mogelijk had deze jonge knul hulp nodig en dan eindig je zo, in en in triest voor diegene de hem lieg hadden.
jan (18-9-2021 om 08:27)
Hé mensen waar hebben we het over ,het lijkt wel dat EM belangrijker is voor jullie dan het slachtoffer? ,hij schrijft alleen hoe hij het ziet en voelt en dat doen jullie mensen ook ,laat de boel de boel PUNT
aishlynn (18-9-2021 om 08:19)
Ik hoop dat de politie evenveel prioriteit geeft aan deze zaak als een zaak van een bekendheid !!! Wat voor leven heeft zo,n jongen achter de rug , ja jongen want met 23 ben je echt nog geen volwassen vent , erg zonde !!!! degenen die dit op hun geweten hebben moeten er voor boeten . En degenen die een oordeel hebben over het feit dat deze jongen geen dak boven zijn hoofd had moeten zich schamen, je weet niet wat zijn verhaal is , wat voor jeugd , wat voor leven , niemand is zonder vaste woon en verblijfplaats voor zijn lol !! Erg sneu dat een jong leven zo moet eindigen en dit is tegenwoordig meer regel als uitzondering .........
Andre (17-9-2021 om 23:39)
EM… Klinkt niet onaardig…. Maar buiten gewoon dom wat je nu zegt!
Cookie-instellingen beheren