Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui. Morgen meer zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Agenten trekken wapen bij arrestatie Vlissinger

Toegevoegd: 08-11-2021, 12.52 uur
Agenten trekken wapen bij arrestatie Vlissinger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een 33-jarige man uit Vlissingen is zondag in zijn woonplaats door de politie aangehouden nadat hij op straat met een mes had gezwaaid. De opgeroepen agenten trokken uit voorzorg hun dienstwapen.


e politie kreeg zondagmiddag rond 13.30 uur een melding dat op de Calandstraat een man liep die met een mes aan het zwaaien was. Agenten zagen de bedoelde man vervolgens in de voortuin van een woning staan. De dienders herkenden de veelpleger van eerdere meldingen. Hij had inderdaad een mes in zijn handen. Omdat de verdachte aanvankelijk niet reageerde op hun aanroepen om zijn handen te laten zien namen de agenten uit voorzorg hun vuurwapen ter hand.

Uiteindelijk liet de man het mes vallen en spreidde hij zijn armen, waarna hij kon worden geboeid. De Vlissinger riep daarbij nog diverse dreigementen naar de politiemensen. In een tas die de man bij zich had, werd nog een tweede mes aangetroffen. De verdachte is in verzekering gesteld. Hij was volgens de politie verward en is door een arts bezocht. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
verdeelenheers (9-11-2021 om 11:17)
@optimist .. Joh? .. Tuurlijk maak iedereen verward en pak de controle.. (Verdeel en heers)
Aanname (8-11-2021 om 18:49)
Die hadden ze gelijk neer moeten knallen op de knie schijfjes. Zulke mensen kunnen wij niet in de maatschappij gebruiken! Heb je helemaal niks aan. Je zou zo'n persoon maar tegen komen op dat moment.
Aarnout Buijs (8-11-2021 om 17:53)
het is ook een klote maatschappij alles voor ikke de rest kan barsten
optimist (8-11-2021 om 17:36)
Tegenwoordig lijkt iedereen wel een beetje verward.
Cookie-instellingen beheren