Weerbericht:
Tropisch warm
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Arrestatieteam (AT) doet inval in Yerseke

Toegevoegd: 30-11-2021, 14.58 uur
Door: Remi Mesu

YERSEKE - Het arrestatieteam (AT) van de politie heeft dinsdagochtend een inval gedaan bij een bedrijfspand in Yerseke. Of er arrestaties zijn verricht, is niet bekend.


Volgens de eigenaar van een naburig pand aan de Molendijkseweg vielen zwaarbewapende politiemensen het pand rond 09.30 uur binnen. Hierbij werd ook een zogeheten Bearcat gebruikt: een gepantserd voertuig dat de AT'ers bij een inval bescherming biedt en tegelijkertijd ingezet kan worden om bijvoorbeeld garagedeuren en hekwerken kapot te rijden.

De politie wil nog niet veel details over het onderzoek delen, maar duidelijk is wel dat het gaat om een onderzoek van de eenheid Rotterdam. In het pand in Yerseke vindt momenteel nog een doorzoeking plaats. Verschillende agenten en rechercheurs zijn op het terrein aanwezig. Zij brachten onder meer vuurwapens naar buiten.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Abc (30-11-2021 om 22:00)
Wat een domme, domme reactie zeg…
zwg (30-11-2021 om 19:20)
@ Martian .....Vanaf 6 november 2021 is het weer verplicht om een mondkapje te dragen in alle publiek toegankelijke binnenruimten. Deze maatregel geldt onder andere voor supermarkten, winkels, bibliotheken en bioscopen. ’ @ Gelukkig staat daar niet in dat AT'ERS, bij zulk soort werk ook eerst een mondkapje op moet doen! Zeker op zulke risico volle plekken, mondkapje zal voor je ogen komen... Maar goed dat is maar hoe je daar tegenover staat.
@Martian (30-11-2021 om 19:00)
Lees de regels op de site van MijnOverheid nog eens goed na voordat u begint te blaten… ‘… Vanaf 6 november 2021 is het weer verplicht om een mondkapje te dragen in alle publiek toegankelijke binnenruimten. Deze maatregel geldt onder andere voor supermarkten, winkels, bibliotheken en bioscopen. ’
zwg (30-11-2021 om 18:29)
@Martian weet je hoe zwaar dit werk is? Weet je als ze echt in actie moeten komen? Dan zou je ook weten dat dit veel zuurstof vergt. En zeer belemmeren zal ik top actie! Denk even na. En het is buiten! En elkaar beschermen zal ook binnen anderhalve meter moeten! Je zult ze maar nodig hebben! Dan denk jij daar ook niet meer aan.
rolmops (30-11-2021 om 17:57)
Ik zie een dame met mondkapje... De andere zonder... Moeten die het goed voorbeeld nemen
Abert (30-11-2021 om 16:49)
@martian De mondkapjesplicht is voor binnen, dus wat zeur je nou?
Cookie-instellingen beheren