Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeer grote brand verwoest woningen Middelburg

Toegevoegd: 01-01-2022, 04.33 uur - Update: 01-01-2022, 05.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een zeer grote brand heeft vannacht in Middelburg de zolderverdiepingen van drie rijtjeswoningen aan de Radenhove beschadigd. Bij de brand is niemand gewond geraakt.


Nadat de brand in de hoekwoning rond 03.40 uur werd opgemerkt, was deze al snel uitslaand. De brand breidde zich vervolgens uit naar de daken van de twee naastgelegen woningen. Uiteindelijk ontstond brand op de zolderverdiepingen van drie huizen, zo meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

Bij de bestrijding van de brand werden vier blusvoertuigen, twee waterwagens en een ladderwagen ingezet. Er kwam ook een ambulance ter plekke, maar geen van de bewoners raakte gewond. Voor hen wordt opvang geregeld. Rond 05.00 uur kon de brandweer het sein 'brand meester' geven.

Zie ook:

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (1-1-2022 om 16:08)
@Kees: Vuurwerk hoeft de oorzaak niet te zijn, die daken liggen vol met 2e keus zonnepanelen die Woongoed voor een habbekrats kon krijgen om deze bouwvallen de norm 'groen' te mogen geven. Vochtige krotten waar de hoofdprijs voor gevraagd wordt.
Ciska (1-1-2022 om 12:33)
Wat vreselijk voor alle betrokkenen..... heel veel sterkte!
Kees (1-1-2022 om 08:17)
Het gezonde verstand vd mens...omgaan met vuurwerk, het zou je woning maar zijn.
Cookie-instellingen beheren