Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt met honden bij vermoedelijke PD

Toegevoegd: 28-01-2022, 02.24 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft vannacht met speurhonden gezocht op de vermoedelijke plaats delict van de schietpartij donderdagavond in Goes. Als gevolg van het schietincident kwam een man te overlijden.


Bij de politie kwam rond 22.55 uur de melding binnen dat bij de huisartsenpost (HAP) bij het Admiraal De Ruyterziekenhuis (ADRZ) aan de 's-Gravenpolderseweg in Goes een slachtoffer was binnengebracht met één of meerdere mogelijke schotwonden. Hierop snelden diverse politiewagens naar de HAP. Al snel kwam het Geldeloozepad in Goes in beeld als mogelijke plaats delict. Ook hier werd vervolgens politie op af gestuurd.

Rond de parkeerplaats bij het Geldeloozepad werd een flink gebied afgezet met linten. Speciaal getrainde honden werden vervolgens ingezet om het terrein af te speuren. Of dit iets heeft opgeleverd, is niet bekend. De politie kon vannacht ook nog niet melden of het schietincident ook daadwerkelijk bij het Geldeloozepad heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk volgt vrijdagochtend meer informatie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren