Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Tweede arrestatie in zaak dodelijke schietpartij Goes

Toegevoegd: 12-05-2022, 13.47 uur
De plaats delict bij sportpark Het Schenge in Goes.
De plaats delict bij sportpark Het Schenge in Goes.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - In een verzamelgebouw van de politie in Breda is woensdagmorgen een tweede verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij die op 27 januari plaatsvond bij het Geldeloozepad in Goes.


Na de schietpartij werd het 24-jarige Goese slachtoffer zwaargewond afgeleverd bij de huisartsenpost in het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz). De Goesenaar overleed later die nacht. De politie kreeg al snel na de schietpartij het Geldeloozepad in beeld als vermoedelijke plaats delict. Hier werd zowel 's nachts als vrijdag 28 januari overdag onderzoek gedaan.

Na het schietincident werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Op 10 februari hield een arrestatieteam (AT) van de politie al een 24-jarige Middelburger aan als verdachte. De politie had naar eigen zeggen al langere tijd zicht op een tweede verdachte maar omdat hij  in het buitenland zat kon hij niet eerder worden aangehouden.

Vandaag lukte het alsnog om de tweede verdachte in te rekenen. Het gaat om een 22-jarige man uit Middelburg. Na zijn arrestatie vond een zoeking in zijn woning plaats. De 24-jarige Middelburger zit ook nog steeds vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren