Weerbericht:
Enkele buien. Zaterdag zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Westerscheldetunnel deels dicht na dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 31-01-2022, 04.03 uur - Update: 31-01-2022, 04.52 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - Eén van de buizen van de Westerscheldetunnel is momenteel afgesloten vanwege een dodelijk ongeluk op de Westerscheldetunnelweg (N62), ter hoogte van Driewegen.


Het ongeluk gebeurde rond 02.30 uur ter hoogte van het viaduct bij de Staartsedijk. Rond het viaduct is door de politie een plaats delict ingesteld. De politie laat via Twitter weten dat ter plekke een man om het leven is gekomen bij een aanrijding. "Het ongeval betreft een voetganger die op de weg terecht is gekomen en door een vrachtwagen is aangereden", aldus de politie. Wat er precies is gebeurd, wordt nu onderzocht. FO Verkeer is ter plekke om sporenonderzoek te doen.

Vanwege het incident is de Westbuis van de Westerscheldetunnel (richting Terneuzen) afgesloten. Rond 03.30 uur meldde de tunnelorganisatie dat wordt geaviseerd om te rijden via omleidingsroute U21, die loopt via Antwerpen (B). De politie zegt dat het sporenonderzoek nog uren kan gaan duren. De Westerscheldetunnel zegt dat de tunnelbuis nog tot zeker 06.00 uur dicht is.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Do (31-1-2022 om 10:26)
Vreselijk...sterkte voor alle betrokkenen....
Joop (31-1-2022 om 09:32)
Vreselijk voor de chauffeur als er ineens iemand voor je vrachtwagen springt. Trauma voor het leven.. Sterkte!
een Moeder (31-1-2022 om 07:28)
wat een triest bericht weer . veel sterkte voor de vrachtwagen chauffeur en voor nabestaanden . en hulpverleners.
Cookie-instellingen beheren