Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

OM eist celstraf voor seks met veertienjarig meisje

Toegevoegd: 09-02-2022, 21.48 uur
OM eist celstraf voor seks met veertienjarig meisje
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Tegen de 24-jarige B. L. uit Vlissingen is woensdag een gevangenisstraf van een jaar plus zes maanden voorwaardelijk geëist.


De Vlissinger wordt ervan verdacht in december 2016 in Vlissingen seks te hebben gehad met een door drank volkomen weerloos geworden veertien jarig meisje. Volgens L. had hij met het meisje op de bank gezeten en was zij begonnen met seksuele handelingen bij hem te verrichten. Een vriendinnetje van het meisje had echter verklaard dat zij het stel op elkaar had zien liggen, dat het meisje kreunde en dat het leek of ze sliep.

Het meisje zou volgens een getuige volledig van de kaart zijn geweest door een teveel aan wodka en bier. Hoe echter L.'s DNA na uitvoerig medisch onderzoek in de vagina van het meisje was gekomen kon L. niet verklaren. Evenmin had hij een goede verklaring voor hoe zijn sperma dat op haar onderbroek kon zijn gekomen.

Niettemin bleef L. bij zijn verklaring dat hij haar absoluut met geen vinger had aangeraakt en zéker geen seks met haar had gehad. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (10-2-2022 om 01:22)
Wat een flauwe kul. Je hebt dat meisje gewoon misbruikt. Rot op met al je mooie verhalen. Als ik haar vader was, dan had je de rest van je even geen rustig leven meer !!
Cookie-instellingen beheren