Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist rijdt maar liefst 70km per uur te hard

Toegevoegd: 07-03-2022, 11.11 uur
Automobilist rijdt maar liefst 70km per uur te hard
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

‘S-HEERENHOEK - De politie heeft zondagavond het rijbewijs van een automobilist ingenomen die maar liefst 70 kilometer per uur te hard reed.


De 34-jarige automobilist uit Ovezande werd door de politie betrapt toen hij met een snelheid van 131 kilometer per uur over de Bernhardweg Midden in ‘s-Heerenhoek reed. Ter plekke geldt een snelheidslimiet van 60 kilometer per uur. De dertiger reed dus ruim 70 kilometer per uur te hard.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij moest zondagavond ook direct zijn rijbewijs inleveren.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sat (13-3-2022 om 16:33)
Wepsje U praat overdreven snelheid goed Hoop u eens iemand tegen komt die u of een familielid van de weg maait Bij zo een snelheid overdreven kunt u niet reageren U vindt uzelf een rijbewijs waardig ik vindt u een zot en geen rijbewijs of auto waardig 80 op 60 mag niet maar daar 110 denk eens goed na dat gaat richting moord
Wepsje (8-3-2022 om 10:42)
Sorry hoor maar net op dat ene stukje bij de lichten waar je 60 mag.... Dat is gewoon wachten op want de rest is 80 en was hij net safe geweest.(lees flinke boete wel rijbewijs) Nee ik praat het niet goed maar kom op zeg niet bekeuren op kleine dingen maar je naaien bij zoiets.
jo (7-3-2022 om 13:34)
Sorry hoor maar deze weg leent zich er ook voor. Je kan er op een rustig tijdstip nog wel met 180 kmph overheen zonder dat het onveilig is. Jaren geleden hebben ze deze weg aangepakt omdat het onveilig zou zijn wat doen die malloten, ze maken er een racebaan van.
Johan (7-3-2022 om 11:35)
In België spreken ze over "overdreven snelheid" dat is hier ook wel van toepassing vind ik. Als je je rally-skills wil uitproberen moet je wel drommels goed kijken of er geen politie in de buur is....
Cookie-instellingen beheren