Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Bedrijfspand 3 maanden dicht vanwege vuurwapen

Toegevoegd: 10-03-2022, 16.09 uur
Bedrijfspand 3 maanden dicht vanwege vuurwapen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een bedrijfspand aan de Gildeweg in Vlissingen gaat vanaf vandaag voor drie maanden op slot omdat hier tijdens een opsporingsonderzoek eerder een vuurwapen werd aangetroffen.


Medio 2021 vond een opsporingsonderzoek plaats bij meerdere locaties op het bedrijventerrein aan de Gildeweg in Vlissingen. Hierbij trof de politie een vuurwapen aan. Het aanwezig hebben van een vuurwapen is een overtreding van de Wet Wapens en Munitie en zodoende strafbaar.

Burgemeester Van den Tillaar heeft het betreffende pand vandaag op advies van de politie voor drie maanden gesloten. Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) Vlissingen 2013. De maatregel moet bijdragen aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving, zo laat de gemeente weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren