Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Verkeerscontrole op N57 bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 15-03-2022, 17.21 uur
Er werden door de agenten meerdere personen beboet
Er werden door de agenten meerdere personen beboet
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - De Walcherse politie heeft vandaag een verkeerscontrole gehouden op de N57 tussen Vrouwenpolder en de Banjaard. De focus lag op grove overtredingen.


De agenten die de controle uitvoerden, hebben meerdere bekeuringen uitgeschreven. Onder andere zijn er vijf boetes uitgedeeld voor te hard rijden. Meerdere bestuurders reden meer dan 30 kilometer per uur te hard. Daarnaast werden drie personen beboet voor het negeren van een doorgetrokken streep. Ook reden vijf personen met hun telefoon in hun hand en droeg één persoon geen gordel. Eén van de automobilisten waarschuwde zijn medeweggebruikers voor de controle door te knipperen met zijn licht. Hiervoor is ook een boete uitgeschreven.

De agenten hebben ook acht waarschuwingen gegeven voor kleinere overtredingen. Alle bestuurders die te hard reden maar niet een overschrijding hadden van 30 of meer kilometer per uur, werden niet aan de kant gezet. Dit vanwege de lopende CAO-acties. De politie was zowel opvallend als onopvallend aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tja (16-3-2022 om 12:29)
@Timsalabim we kunnen niet allemaal perfect zijn zoals jij... Nog nooit een werkstraf of boete gehad zeker dus daarom ey
Johan (16-3-2022 om 11:43)
@Harry, 81 km/uur rijden op die weg is verboden maar 55 km/uur rijden is er toegestaan. We leven in een rare wereld maar dit is de werkelijkheid.
harry (16-3-2022 om 10:02)
De politie zou beter automobilisten aanspreken of nog beter, bekeuren die de boel ophouden daar op de N57! Hele drommen toeristen, bejaarden en zondagsrijders die een beetje van het uitzicht over het Veerse Meer en de Oosterschelde genieten en vervolgens maar 55/60km/u rijden ipv 80. Met als gevolg een hele sliert verkeer achter zich. Het is toch al van de zotte dat de maximale snelheid daar van 100 naar 80 is gegaan, en als je dan vervolgens ook nog maar 55km/u kan rijden wekt dat behoorlijk wat frustratie op. Dan snap ik wel dat mensen daar toch in gaan halen ook al mag dat niet. Beter zou de politie daar wat bekeuringen of waarschuwingen aan wagen, zodat de mensen wat bewust worden om door te rijden en niet het overige verkeer ophouden.
Peter Quest (16-3-2022 om 09:15)
Tja het boete quotum was niet gehaald door de staking. Dus gaan ze het deze week goed maken. Nu is 30km/h gewoon te veel en inhalen over een doorgetrokken streep natuurlijk ook maar soms wel begrijpelijk als er iemand 60km/h voor je neus hangt op die weg. En dat komt regelmatig voor. Mag je 100 rijden ze er 80. Mag je 80 rijden ze 60. Maar dan? Ik reed daar afgelopen zondag en heb daar binnen stukje Banjaard naar Vrouwenpolder 2 kerende mensen gezien. Met een doorgetrokken streep. Ik weet niet erger is maar dan begrijp je niets van het verkeer. Levensgevaarlijk. En daar doen ze dan weer niets aan. Kortom, gaat om het geld niet om de veiligheid.
Popeye (16-3-2022 om 08:18)
@johan: wij zijn gewaarschuwd dat appapparaat niet vast te houden - was t maar slechts een kwestie van 'flauw' daar niet naar te luisteren ! Je hoeft blijkbaar niet gedronken te hebben om toch bezopen gedrag te vertonen - of reageert u ook zo aangaande drankrijders ?
Timsalabim (16-3-2022 om 05:13)
Nooit van punten en komma’s gehoord Tja? Wat een gestoorde woordenbrij; duidelijk getypt in een emotionele opwelling.
Cookie-instellingen beheren