Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verkeerscontrole op N57 bij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 15-03-2022, 17.21 uur
Er werden door de agenten meerdere personen beboet
Er werden door de agenten meerdere personen beboet
© Foto: Politie basisteam Walcheren
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - De Walcherse politie heeft vandaag een verkeerscontrole gehouden op de N57 tussen Vrouwenpolder en de Banjaard. De focus lag op grove overtredingen.


De agenten die de controle uitvoerden, hebben meerdere bekeuringen uitgeschreven. Onder andere zijn er vijf boetes uitgedeeld voor te hard rijden. Meerdere bestuurders reden meer dan 30 kilometer per uur te hard. Daarnaast werden drie personen beboet voor het negeren van een doorgetrokken streep. Ook reden vijf personen met hun telefoon in hun hand en droeg één persoon geen gordel. Eén van de automobilisten waarschuwde zijn medeweggebruikers voor de controle door te knipperen met zijn licht. Hiervoor is ook een boete uitgeschreven.

De agenten hebben ook acht waarschuwingen gegeven voor kleinere overtredingen. Alle bestuurders die te hard reden maar niet een overschrijding hadden van 30 of meer kilometer per uur, werden niet aan de kant gezet. Dit vanwege de lopende CAO-acties. De politie was zowel opvallend als onopvallend aanwezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (15-3-2022 om 21:09)
Erg flauw om een bekeuring uit te schrijven voor het waarschuwen van anderen voor de controle. Je laat anderen toch niet zonder waarschuwing in de val lopen wanneer je ze kunt waarschuwen?
Tja (15-3-2022 om 20:35)
Ben ook een zware misdadiger als je een telefoon vasthoud, die tikken wel lekker door qua schatkist aanvulling die 30km te hard ook die zijn ook meerdan terecht EMG cursus zou wel op ze plaats zijn zou die met telefoon 240u werkstraf geven e
Cookie-instellingen beheren