Weerbericht:
Wisselvallig en vrij koel zomerweer
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen loopt brandwonden op bij ongeluk

Toegevoegd: 11-08-2001, 23.59 uur
Door: Provinciale Zeeuwse Courant
MIDDELBURG - Een 16-jarige jongen uit Eindhoven heeft donderdagmiddag tweedegraads brandwonden opgelopen aan hand en bovenbeen na een ongeluk op de kartbaan in Middelburg.

Het slachtoffer vloog na een stuurfout uit de bocht. Zijn kart kwam onder de beschermbanden langs de baan terecht en vatte vlam. De bedrijfsleider van Indoor Karting Middelburg vermoedt dat de dop van de benzinetank door de klap is losgeschoten. Medewerkers van de kartbaan blusten de brand en belden het alarmnummer 112.

De jongen is opgenomen in het Ziekenhuis Walcheren in Vlissingen. Volgens de bedrijfsleider maakt hij het naar omstandigheden goed.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren