Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Kitesurfer gewond na valpartij Vrouwenpolder

Toegevoegd: 11-05-2022, 09.42 uur
Kitesurfer gewond na valpartij Vrouwenpolder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER - Een kiter is gistermiddag bij Vrouwenpolder gewond geraakt toen hij bij het beoefenen van zijn sport hard ten val was gekomen. De brandweer van Burgh-Haamstede heeft het slachtoffer van het strand gehaald.


De bemanning van de strandjeep van de brandweerpost Burgh-Haamstede werden gistermiddag omstreeks 14.30 uur opgeroepen om te assisteren bij een incident op het strand bij Vrouwenpolder. Toen zij ter plaatse kwamen, troffen zij een gewonde kitesurfer aan. Hij was ten val geraakt bij het sporten. De kiter lag ter hoogte van de KNRM-post bij Neeltje Jans. 

Bij aankomst van de brandweer hadden de medewerkers van de ambulancedienst het slachtoffer al gestabiliseerd. De brandweermannen werd gevraagd het slachtoffer over het strand te vervoeren naar de ambulance, waarna het slachtoffer  per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren