Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen

Toegevoegd: 12-05-2022, 19.53 uur
Politie gaat optreden tegen bromfietsers op fietspad Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De politie heeft de afgelopen week regelmatig gecontroleerd op bromfietsers die bij Vlissingen het fietspad gebruiken. Omdat bromfietsers daar niet mogen rijden, treedt de politie daar tegen op.


De agenten van het basisteam Walcheren laten weten dat zij de afgelopen week regelmatig controleerden op het fietspad vanaf het Nollehoofd in Vlissingen naar Dishoek. De politie ziet daar regelmatig bromfietsers rijden op het fietspad.

Echter is dat daar niet toegestaan. De agenten krijgen dan ook regelmatig meldingen van mensen die overlast hebben van de weggebruikers. Om die reden gaat de politie de komende tijd op deze locatie regelmatig controles houden. De agenten laten op Facebook weten dat daarbij verbaliserend opgetreden zal worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MvM (13-5-2022 om 10:40)
Dat is niet voor z'n tijd. Er rijden veel (ook electrische) snor en bromfietsen over die rijwielpad tot aan Westkapelle toe. Vaak ook huurscooters. Misschien ook een actie richting die verhuurders.........!? Klopt, Koopmansvoetpad idem.
Henricus (13-5-2022 om 10:38)
Mijn ervaring is dat er door de scooters/bromfietsen zeker niet te hard wordt gereden en men zich aanpast aan de snelheid van E bike fietsen = 25 km Wat irritanter en volstrekt ontoelaatbaar is gebeurt op het Nollestrand voor de slaap-en daghuisjes. Vanaf 1 mei zijn honden niet toegelaten op het strand , de borden die hier staan worden niet gelezen ofwel ( moedwillig) omgetrokken en genegeerd . Daar mag ome of tante agent eens tegen gaan optreden en verbaliseren , een gegarandeerd lucratieve business en dit niet laten oplossen door de strandwachten
Vlïssingse (13-5-2022 om 08:58)
Nou dan kunnen ze ook beter De Lange Zelke en in de walstraat en scheldeplein in het centrum winkelgebied cotroleren en boetes uitschrijven. Er mogen daar GEEN gemotoriseerde voertuigen rijden en fietsers mogen na 10.00 tot 18.00 daar niet rijden omdat het voetgangerszone is. De hele dag door zie je ze met brommers en fietsers rijden.
Vlissingen (13-5-2022 om 08:39)
Laat dan ook eens controleren op fietsers op het trottoir
Ja-Ja (13-5-2022 om 08:33)
Laat ze dan ook een veegwagen meenemen. Dan kunnen ze dat zand op dat fietspad opzij schuiven.U ziet het op dat fietspad en is gevaarlijk.Doen ze twee dingen in één. Ik/U ziet dat maar de gemeente niet.Welterusten..
willem (13-5-2022 om 03:43)
meteen ook maar de overloper in dauwendaele--daar scheuren ook nog veel bromfietsen met de nodige stank--2takt motortjes--en de nodige herrie.
Cookie-instellingen beheren