Weerbericht:
Morgen minder warm maar wel enkele regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

43-jarige vrouw aangehouden voor wapenbezit in Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2022, 11.44 uur
43-jarige vrouw aangehouden voor wapenbezit in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - De politie heeft gisteren een doorzoeking gedaan in een woning aan de  Langevieleweg in Middelburg. Dat deden ze nadat ze een melding hadden gekregen dat daar iemand binnen was die een vuurwapen bij zich had. Er is één verdachte aan gehouden.


Bij de politie was een melding binnengekomen dat een vrouw met een vuurwapen op straat had gelopen en daarna een huis aan de Langevieleweg was binnengegaan. In de woning troffen de agenten de vrouw inderdaad aan. Ze is aangehouden.

Daarna hebben politieagenten, met toestemming van een officier van Justitie, de woning doorzocht. In de woning troffen ze een op een vuurwapen lijkend voorwerp, meerdere sabels en een kris aan. Alle wapens zijn in beslag genomen. De vrouw moest mee naar het politiebureau en heeft een verklaring afgelegd. Daarna is ze in vrijheid gesteld. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (26-6-2022 om 03:35)
Voorlopig even oppassen in Middelburg, want er loopt een kreng rond die kennelijk kennis heeft met met wapens. .Pistolen en sabels. Je zou er maar een date mee hebben. Maar....misschien is het loos alarm hoor en heeft zij enkel en alleen maar een verzameling van diverse wapens. Conclusie: ik veroordeel niets, maar verdacht is het wel.
Emergo (25-6-2022 om 20:23)
@Jaap Misschien woont ze er wel.
Jaap (25-6-2022 om 11:51)
Wat heeft zulk tuig in Middelburg te zoeken???
Cookie-instellingen beheren