Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Hardleerse man ook na ongeluk zonder rijbewijs op pad

Toegevoegd: 09-07-2022, 16.34 uur
Hardleerse man ook na ongeluk zonder rijbewijs op pad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

SINT ANNALAND - De politie heeft deze week in Sint Annaland een hardleerse weggebruiker betrapt. De persoon reed namelijk zonder rijbewijs terwijl hij onlangs al eens was betrapt op diezelfde overtreding. Toen had hij zelfs een ongeluk veroorzaakt.


De man werd donderdag betrapt door één van de agenten van het cluster Tholen-Steenbergen. Volgens de politie reed de man niet alleen zonder rijbewijs, hij was ook niet verzekerd en reed bovendien ergens tegen de richting in.

Bij nadere controle bleek de man in juni ook al eens bekeurd te zijn voor het rijden met een ongeldig rijbewijs. "Hij was toen betrokken bij een aanrijding", zo meldt de politie. Mocht de man een volgende keer opnieuw betrapt worden, dan zal hij zijn auto moeten inleveren, zo laat de politie weten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (9-7-2022 om 18:12)
Slap beleid, die auto had nu al meteen in beslag genomen moeten worden!
Rien (9-7-2022 om 18:01)
Dit snap ik echt niet, ze hadden zijn auto toch allang in beslag kunnen nemen.
Elly (9-7-2022 om 17:56)
Wat een slappe straf! De volgende keer is het een dodelijk ongeluk waarvan hij weer de veroorzaker is...... Gelijk auto inpikken en celstraf geven!
Rick (9-7-2022 om 17:56)
Die auto had al lang ingenomen moeten zijn en de man had al lang vast moeten zitten. Rijden zonder geldig rijbewijs is toch een misdrijf??? En onverzekerd rondrijden moet zeker zwaar afgestraft worden, dan ben je een asociaal van het zuiverste water. Als je dan brokken maakt kan de belastingbetaler er voor opdraaien!
vanpuffelen (9-7-2022 om 17:21)
Is die man nu hardleers of de politie ? Wel ja geef hem nog een kans, Ongelooflijk .
Michel (9-7-2022 om 17:08)
De auto van deze aso gelijk invorderen en vernielen. Hem zelf, een geringe tijd opsluiten.
Cookie-instellingen beheren