Weerbericht:
Perioden met zon en tot vrijdagavond meest droog
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 78 km

Doden in huis Wemeldinge zijn bewoners

Toegevoegd: 15-07-2022, 16.17 uur
Forensisch onderzoekers eerder deze week bij de woning in Wemeldinge.
Forensisch onderzoekers eerder deze week bij de woning in Wemeldinge.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - De twee personen die maandag dood werden gevonden in een woning in Wemeldinge zijn de bewoners van het huis. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.


De slachtoffers werden maandag rond 16.30 uur gevonden in een woning aan het Herdershoefje. De politie meldde eerder al dat het ging om een man een een vrouw maar toen was nog niet duidelijk om wie het ging. Onderzoek heeft inmiddels definitief bevestigd dat het gaat om de bewoners van de woning, zo meldt de politie.

Wat zich precies in het huis heeft afgespeeld, is volgens de politie nog altijd onduidelijk. “Verdere informatie is nog niet bekend”, aldus een woordvoerder. Eerder verklaarde de politie al dat rekening werd gehouden met drie scenario's: een dubbele zelfmoord, een zelfmoord-moord of iets van buitenaf. Voor zover bekend liggen al deze opties nog op tafel.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (17-7-2022 om 19:23)
Precies, transparantie. Meestal kom je er als lezer nooit achter wat er is gebeurd.... Veel sterkte gewenst voor de nabestaanden.
Peet (16-7-2022 om 09:41)
Heel triest wat er gebeurd is. De politie weet heel goed wat er is gebeurd, begrijp zeker in dit geval dat ze geen mededelingen willen doen. Maar wees daar gewoon transparant over, zo werk je alle mogelijke roddelverhalen de wereld in. En ook dat is voor de nabestaanden alleen nog maar erger. Hoe dan ook heel veel sterke voor de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren