Weerbericht:
Af en toe zon en enkele buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Strandwachten ingezet bij meerdere meldingen

Toegevoegd: 09-08-2022, 10.42 uur
De strandwachten werden opgeroepen voor een kiter in de problemen.
De strandwachten werden opgeroepen voor een kiter in de problemen.
© Foto: Strandexploitatie Veere
Door: Eugène Harthoorn

WESTKAPELLE - De strandwachten zijn maandagavond meerdere keren uitgerukt voor incidenten op of bij het strand. Zo  was er bij Westkapelle  een persoon gewond geraakt bij een valpartij.


De eerste melding kwam omstreeks 19.10 uur binnen. Er zou bij Westkapelle een persoon gewond geraakt zijn na een val van het paard. Nadat het slachtoffer op het strand was behandeld aan de verwondingen is het slachtoffer naar hun auto gebracht.

Later op de avond, omstreeks 20.15 uur, werden de strandwachten opgeroepen voor een kitesurfer die mogelijk in de problemen was geraakt voor de kust van Domburg. Na een korte zoektocht werd de kiter aangetroffen op het strand. De kiter was ver op zee aan het kiten en de melder dacht dat de watersporter niet meer terug kon komen. Dit bleek niet het geval.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren