Weerbericht:
Bewolkt en eerst perioden met regen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtschip vaart stuurhut kapot bij Rilland

Toegevoegd: 17-08-2022, 20.52 uur
Foto 14 van 14

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-8-2022 om 18:49)
iedereen was wakker hoor maar het was een mechanisch probleem .de stuurhut kan je hydraulisch op en neer laten gaan maar daar zat een storing in en dan ben je te laat .gelukkig geen doden of gewonden
een gast (18-8-2022 om 11:38)
Volgens mij was er iemand niet helemaal wakker want deze schepen hebben meestal de mogelijkheid om de volledige stuurhut te laten zakken en zo te zien op de foto is dat hier ook mogelijk je kan namelijk tussen het onderste en het bovenste deel door kijken
Johan (18-8-2022 om 07:31)
Je hoort nu overal over lage waterstanden als gevolg van de droogte, maar hier stond het waterpeil nog redelijk hoog denk ik...... Gelukkig is er niemand gewond geraakt. Wanneer de schipper niet op tijd uit de stuurhut was gevlucht, was het slecht met hem afgelopen vrees ik.
Joris (18-8-2022 om 02:14)
Ga je met beperkte lading op pad om diepgang te verminderen voor de vaarwegen waar het water extreem laag staat ben je te hoog voor een burg.Zo kom je nog niet ver.
Cookie-instellingen beheren