Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Ernstig geweldsincident Axelsestraat Terneuzen

Toegevoegd: 07-10-2022, 03.30 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie doet momenteel in Terneuzen onderzoek naar aanleiding van een ernstig geweldsincident dat daar vannacht heeft plaatsgevonden. Er is één gewonde, een ander is aangehouden.


Het incident vond plaats in een rijtjeswoning aan de Axelsestraat en werd omstreeks 01.35 uur gemeld als zijnde een (mogelijke) steekpartij. Wat er precies is gebeurd, is echter nog niet duidelijk. Zeker is dat een gewond persoon werd aangetroffen en dat deze door de ambulancedienst naar het ziekenhuis is vervoerd.

De politie heeft bevestigd dat ter plekke een verdachte is aangehouden. Diens identiteit en die van het slachtoffer zijn nog niet bekendgemaakt. De weg voor de woning was tot circa 03.20 uur afgezet.


Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren