Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

'Verdachte en slachtoffer Terneuzen kenden elkaar'

Toegevoegd: 07-10-2022, 14.40 uur
Het incident vond plaats in de Axelsestraat in Terneuzen.
Het incident vond plaats in de Axelsestraat in Terneuzen.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De man die vannacht zwaargewond werd aangetroffen in een woning in Terneuzen en de aangehouden verdachte zijn waarschijnlijk bekenden van elkaar. Dat heeft de politie gemeld na een eerste onderzoek.


Bij de politiemeldkamer kwam vannacht omstreeks 01.30 uur het bericht binnen dat in een woning aan de Axelsestraat in Terneuzen een ernstig geweldsmisdrijf had plaatsgevonden en dat daarbij iemand zwaargewond was geraakt. Na deze melding gingen meerdere politie-eenheden en de ambulancedienst ter plekke.

In de woning werd inderdaad een zwaargewond persoon aangetroffen. Het slachtoffer werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Toen de hulpdiensten arriveerden, was ook een 34-jarige man in de woning aanwezig. Hij werd aangehouden als verdachte.

De politie onderzoekt wat er precies is voorgevallen. Een woordvoerder meldt al wel dat de twee mannen waarschijnlijk bekenden van elkaar zijn. Forensische rechercheurs doen vandaag sporenonderzoek in de woning. De verdachte zit vast voor verhoor. Agenten gaan omwonenden vragen of zij iets hebben gehoord of gezien.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren